Tukijat vaaleissa 2023

Tältä sivulta voit lukea julkisten tukijoideni ajatuksia siitä miksi he lähtivät tukemaan kampanjaani omilla kasvoillaan.

Minka Kuustonen

näyttelijä

”Minja Koskela on viisas ja näkemyksellinen poliitikko, jolla on arvot kohdallaan. Tämä maa ja eduskunta tarvitsee lisää ihmisiä, jotka puhuvat aktiivisesti inhimillisten arvojen puolesta, ajavat ilmastoasioita ja tuntevat sivistykselle tärkeät kasvatuksen ja kulttuurin toimialat. Lisäksi arvostan kovasti Minjan kykyä ajatella ja haastaa ajattelua. Minja kuuluu eduskuntaan.”

Kuva: Ilkka Saastamoinen

Olavi Uusivirta

muusikko ja näyttelijä

”Maailma ei ole valmis, mutta Minja on! Sosiaalinen eriarvoisuus, ilmastonmuutos, epävarmuus talouden ja turvallisuuden horisonteissa ovat asioita jotka vievät helposti yöunet. Nukkuakseni paremmin aion antaa ääneni sivistyneelle ja periksiantamattomalle realistille, keskustelevalle ajattelijalle, äidille ja feministille – Minja Koskelalle.”

Krista Kosonen

Krista Kosonen

näyttelijä

”Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen, feministinen politiikka, pienituloisten tukeminen ja kulttuurin arvostus. Näiden asioiden takia tuen Minjan vaalikampanjaa.

Olen seurannut Minjan kannanottoja jo kauan ja ne ovat viisaita, humaaneja ja pelottomia.

Minja eduskuntaan!”

F

muusikko

”Tasa-arvokysymykset lävistävät kaikkea yhteiskunnallista keskustelua ja Minja toimii älykkäästi ja empaattisesti niiden parissa. Jaan Minjan kanssa yhtenevät arvot ja koen että hänellä on laaja-alainen ymmärrys ja osaaminen minulle erityisen tärkeiden asioiden, eli kulttuurikentän ja koulutuksen osalta. Minja on minun ehdokkaani.”

Kuva: Robert Lindström

Antti Autio

muusikko ja näyttelijä

”Jaan Minjan kanssa useita samoja arvoja, yhtenä keskeisimpänä ajatuksen ilmastonmuutoksen hillinnän keskeisyydestä. Minja on loistava ehdokas kaikille niille, joiden mielestä ilmaston ja ympäristön pitää asettaa kasvun rajat ja se on välttämätöntä tunnistaa ja tunnustaa heti.”

Saara Kotkaniemi

näyttelijä

“En ymmärrä miten Suomen eduskunta on tähän asti pärjännyt ilman Minja Koskelaa. Minja on älykäs, empaattinen, jämäkkä ja tehokkuudessaan supersankarin luokkaa. Hän näkee tarkasti yhteiskunnan ongelmakohdat eikä jää pyörittelemään peukaloitaan ongelmien äärellä.”

kuva: Tero Ahonen

Iisa Pajula

laulaja-lauluntekijä

“Se, että saamme päättäjiimme lisää ihmisiä kulttuurikentän sisältä on kriittistä kulttuurialan elossapysymiselle. Tarvitsemme tukea ja ymmärrystä – myös vippialueiden ulkopuolella. Minja eduskuntaan!”

kuva: Hetta Komi

Mimosa Willamo

näyttelijä

”Luotan siihen, että Minja ajaa myös eduskunnassa sellaista politiikkaa, jonka arvot voin täysin allekirjoittaa – humaania, feminististä ja erityisesti sellaista politiikkaa, joka ottaa huomioon myös ne, joiden ääni ei aina pääse kuuluviin. On onni löytää itselleen sellainen ehdokas kuin Minja.”

Auta minut eduskuntaan!

Vaalityössä ei kukaan pärjää yksin, eikä liian pieniä tekoja ole! Lue linkin takaa kuinka voit tukea minua ja kampanjaani monella eri tavalla vaalikampanjan ajan.

Jaa sivu eteenpäin!