Tukijat kuntavaaleissa

Kiitos kaikille, jotka äänestitte, lahjoititte ja muutoin tuitte vuoden 2021 kuntavaalikampaani! Tältä sivulta voit lukea julkisten tukijoideni ajatuksia siitä miksi he lähtivät tukemaan kampanjaani omilla kasvoillaan.

Mimosa Willamo, näyttelijä

”Minja on älykäs, huomioiva ja sivistynyt. Hän on toimintavalmis korjaamaan rakenteita ja puuttumaan epäkohtiin. Minja on raudanluja ammattilainen ja omaa monipuolista kokemusta niin poliittisena asiantuntijana, opettajana kuin tietokirjailijanakin.”

Elina Tuomi, opettaja ja tietokirjailija

“Suositus! Minja on luotettava ja rehellinen politiikan ammattilainen, joka opettajataustansa vuoksi tuntee koulumaailman ja omaa vahvan tahdon edistää sivistystä. Ihailen Minjan päättäväisyyttä, älyä ja asiantuntijuutta – uskon Minjan tekevän kaikkensa tasa-arvoisemman yhteiskunnan puolesta.”

Olavi Uusivirta, muusikko ja näyttelijä

”Minun Helsinkini on notkea, moniarvoinen ja kauas katsova ilmastoystävällisen kaupunkipolitiikan edelläkävijä. Unelmieni Helsinki on maailman toimivin kaupunki, joka palkitsee nerokkaat ideat, pitää hauraimmista huolen eikä kuse pienyrittäjää silmään. Ehdokkaani Helsingin väsymättömäksi soihdunkantajaksi on luova, avarakatseinen ja viisas Minja Koskela.”

.

Meiju Koskela, sosiaalisen median vaikuttaja ja Minjan sisko

”Minja on heikommassa asemassa olevien puolella. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen on minulle tärkeä asia – siksi tuen Minjaa.”

Liban Sheikh, puheenjohtaja, Vasemmistonuoret

Minja on eräs skarpeimmista tyypeistä, johon olen viime vuosina saanut ilon tutustua. Hän vakuuttaa niin viestintätaidollaan, feministisen politiikan osaamisellaan kuin vakaalla solidaarisuudella tiukan paikan tullen. Minjasta helsinkiläiset saavat tinkimättömän yhdenvertaisuuden ja ihmisarvon puolustajan.

Kuva: Pinja Nikki

Vesta Burman, muusikko

“Minja Koskelan arvoilla on hyvä tehdä politiikkaa. Tasa-arvon edistäminen, ihmisoikeuksien puolesta puhuminen, kulttuurin arvon tunnustaminen, sekä halu taata turvallinen tulevaisuus jälkipolvillemme tekee Minjasta ajankohtaisen kunnallisvaltuuston jäsenen.”

.

Joel Mäkinen, näyttelijä ja muusikko

”Valitsen ehdokkaani näissä vaaleissa kulttuurikärjellä. Tiedän, että Minja näkee taiteen arvon ja on valmis ajamaan konkreettisesti laajan ja kirjavan ammattikuntamme asiaa. Tunnen Minjan pitkältä ajalta ja tiedän, että hän tulee olemaan erinomainen poliitikko.”

Kuva: Atte Mäläskä

Elias Salonen, näyttelijä

”Minja on superälykäs ihminen, jota olen seurannut somesta jo pitkään. Suurimman vaikutuksen minuun ovat tehneet hänen kirjoituksensa liittyen tasa-arvoon sekä kulttuuriin. Olen varma, että Minja hoitaisi tehtävänsä valtuustossa suurella sydämellä!”  

Iisa Pajula, muusikko

”Helsingin kulttuurikenttä tarvitsee tuekseen sellaista skarppia ja rakkaudellista asialle omistautumista, jota Minja minulle edustaa – edeltävä vuosi on alleviivannut tätä tarvetta aivan erityisesti. Ilmaisen tukeni Minjalle kuntavaaleissa.”

Kuva: Sam Shingler

.

Antti Autio, muusikko

“Minja Koskela on varma valinta niille, jotka kaipaavat tasa-arvoisempaa, ilmastoystävällisempää ja kulttuuririkkaampaa Helsinkiä. Minjassa yhdistyvät älykkyys, rohkeus ja intohimo parempaan maailmaan. Lämmin suositus!”

Kuva: Sanna Kaesmae

Saara Kotkaniemi, näyttelijä

“Minja on minulle täydellinen kuntavaaliehdokas: superälykäs ja aikaansaava feministi, jonka tavoitteena on kaikille parempi ja tasa-arvoisempi Helsinki.”

Elisa Lientola, kuvataiteilija

”Minja on upea esimerkki kokeneemmillekin poliitikoille. Harva osaa sanoittaa yhtä selkeästi ja analyyttisesti asiat ja olla silti aina asiallinen, lämmin, kiltti ja jämäkkä. Minja pystyy perustelemaan myös muut kulttuurin ja koulutuksen puolelle.”