Tue kampanjaani

Vaalityössä ei kukaan pärjää yksin, eikä liian pieniä tekoja ole! Voit tukea minua ja kampanjaani monella eri tavalla vaalikevään ajan.

Vaalikampanjan aikana rahaa kuluu mainontaan verkossa, kaupungilla ja lehdissä. Pienelläkin lahjoituksella on voi olla hyvin suuri merkitys!

Voit auttaa myös jakamalla tietoa ehdokkuudestani ja ajatuksistani. Täältä löydät listan julkisista tukijoistani – tervetuloa mukaan tähän upeaan jengiin!

Tee lahjoitus

Suorasta rahalahjoituksesta on valtavan iso apu! Voit lahjoittaa rahaa vaalitililleni FI95 8312 3710 3102 02 tai MobilePayn kautta numerolla 045 340 5993.

Ohessa muutama esimerkki siitä, mitä eri summalla saa. Minimisummaa ei kuitenkaan ole määritelty, eli voit lahjoittaa oman budjettisi mukaan.

10 € sata kuppia reilun kaupan kahvia ja kauramaitoa tarjottavaksi katukampanjointiin
25 € somenäkyvyyttä tuhansille ihmisille
50-150 € satoja flyereita jaettavaksi äänestäjille
150-500 € katumainospaikka, joka tavoittaa tuhansia

Seuraa minua somessa

Osoita tukesi somessa! Ota tilini seurantaan Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa. Julkaisujen tykkääminen, kommentointi ja jakaminen ovat iso apu ja edistävät julkaisujen leviämistä laajemmalle.

Suosittele minua somessa

Kerro omin sanoin somessa, miksi olen mielestäsi hyvä ehdokas tai miksi olet päättänyt äänestää minua! Voit tehdä tämän esimerkiksi jakamalla jonkun julkaisuistani. Aihetunnisteen #MinjaValtuustoon käyttäminen auttaa muita löytämään suosittelusi.

Kerro ehdokkuudestani kaverille

Kerro tutuillesi, että tiedät hyvän ehdokkaan, jota äänestää tulevissa vaaleissa! Voit ohjata kaverin kotisivuilleni esimerkiksi Whatsapp- tai Messenger-viestillä linkkaamalla hänelle vaikkapa Minjasta tai Vaaliteemat -sivun.

Jaa blogikirjoituksiani

Helppo tapa jakaa tietoa ehdokkuudestani ja ajatuksistani on jakaa tutuillesi blogipostauksiani! Klikkaa blogipostauksen jakosymbolia jakaaksesi postauksen eteenpäin.