Auta minut eduskuntaan!

Haluan vaaleissa haastaa oikeistohegemonian katukuvassa ja somessa. Siihen tarvitsen apua. Lahjoittamalla autat minua rahoittamaan muun muassa vaalikampanjan kadunvarsimainoksia, jotka ovat poskettoman kalliita.

Toisin kuin oikeistolaiset pukumiehet, joille kymppitonnit ovat Hjallis Harkimon puhelinsoiton päässä, minä en ole yritysmaailman lobbareiden ympäröimä. Kyllä, viittaan muun muassa Petteri Orpon puolueen sisäiseen puheenjohtajakampanjaan, johon upotettiin 47 000 euroa rahaa – jättimäinen summa, joka on silti vain pennosia joidenkin oikeistolaisten ehdokkaiden kampanjoissa.

Voit tukea minua tekemällä rahalahjoituksen sekä jakamalla tietoa minusta ja ehdokkuudestani. Löydät tältä sivulta lahjoitusohjeet ja vinkkejä muista tavoista auttaa. Jokainen euro on arvokas ja olen kiitollinen kaikesta tuesta!


Tee lahjoitus

Suorasta rahalahjoituksesta on valtavan iso apu! Voit tukea minua lahjoittamalla rahaa tukiryhmäni kampanjatilille FI95 8312 3710 3102 02 tai MobilePayn kautta numerolla 045 1704 712.

Jos haluat tukea kampanjaa esimerkiksi joululahjana tai merkkipäivän kunniaksi, voit tulostaa lahjoitussertifikaatin täältä.

Ohessa muutama esimerkki siitä, mitä eri summilla saa. Minimisummaa ei ole määritelty, eli voit lahjoittaa oman budjettisi mukaan.

Mitä rahalla saa?

20 € Jakolehtisiä katukampanjointiin
100 € Boostia parille somepostaukselle
500 € Tilavuokra livetapahtumalle
1000 € Näyttävä kadunvarsimainos

Seuraa minua somessa

Osoita tukesi somessa! Ota tilini seurantaan Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa. Julkaisuista tykkääminen, niiden kommentointi, tallentaminen ja jakaminen ovat iso apu. Näin autat julkaisuja leviämään laajemmalle!

Suosittele minua somessa

Kerro omin sanoin somessa, miksi olen mielestäsi hyvä ehdokas tai miksi olet päättänyt äänestää minua! Voit tehdä tämän esimerkiksi jakamalla jonkun julkaisuistani.

Kerro ehdokkuudestani kaverille

Kerro tutuillesi, että tiedät hyvän ehdokkaan, jota äänestää tulevissa vaaleissa! Voit ohjata kaverin kotisivuilleni esimerkiksi Whatsapp- tai Messenger-viestillä linkkaamalla hänelle vaikkapa Minja– tai Vaaliteemat -sivun.

Jaa blogikirjoituksiani

Helppo tapa jakaa tietoa ehdokkuudestani ja ajatuksistani on jakaa tutuillesi blogipostauksiani! Klikkaa blogipostauksen jakosymbolia jakaaksesi postauksen eteenpäin.

Jaa sivu eteenpäin!